Route

Openbaar vervoer

Met de trein, metro en bus reizen naar Station Bijlmer ArenA.

Trein
AFAS Live ligt op 2 minuten lopen van station Amsterdam Bijlmer ArenA. Gebruik uw OV-chipkaart of koop een e-ticket.

Metro
Metro 50 en 54 en verschillende (streek) buslijnen stoppen op station Amsterdam Bijlmer ArenA. Gebruik je OV-chipkaart om te reizen.

Bus
Lijn 300 van Connexxion R-NET rijdt over speciale busbanen tussen Haarlem station en Amsterdam Bijlmer ArenA. Op werkdagen 10 keer per uur en ’s nachts 1 keer per uur. Gebruik uw OV-chipkaart om te reizen.

Met de Auto

Vanaf Utrecht & Amsterdam

– Komend vanaf de A2 uit zowel Amsterdam als Utrecht: neem afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost

Vanaf Amersfoort A1

– Komend vanaf de A1 vanuit Amersfoort, neem afslag A9 richting Schiphol / Amstelveen
– Neem de A2, afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost

Je kunt de auto kwijt in een van de omliggende parkeergarages in de ArenAPoort.

Parkeergarage P1

Deze garage is gelegen in de Amsterdam ArenA. P1 heeft de grootste capaciteit aan parkeerplaatsen. Volg bij binnenkomst van de P1 de bordjes ‘ArenA Boulevard’. Je hoeft alleen de ArenA Boulevard over te steken en je ziet de hoofdentree van AFAS Live.

Parkeergarages P4/5

Deze garages zijn gelegen in de Villa ArenA en vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen via de ArenA boulevard.

Parkeergarage P6

P6 is de dichtstbijzijnde parkeergarage en is gelegen onder AFAS Live. Deze parkeergarage heeft echter niet zo’n grote capaciteit aan parkeerplaatsen. Als je de garage binnenrijdt, volg je de bordjes ‘ArenA Boulevard’. Loop de trap omhoog, dan sta je voor onze hoofdentree.

Parkeerterrein P7

P7 is in de directe omgeving van AFAS Live, op slechts een paar minuten loopafstand van de hoofdentree. Hier kun je contant of door middel van PIN ten tijden van evenementen afrekenen aan de slagboom. Volg de borden ‘P-Evenement’. Ook geschikt voor hogere auto’s en bussen.